Tisztelt Hölgyem, Uram!

Az MTA SZTAKI keretein belül létrejött és hagyományait folytató Magyar Szoftverminőség Fejlesztési Intézet egyedülálló lehetőséget kínál a magyar szoftverfejlesztő cégeknek. Magyarországon először szervezi meg az Európai Szoftver Intézettel együttműködve az amerikai SEI által akkreditált

Bevezetés a képesség-érettség modellbe
(Introduction to the Capability Maturity Model)

című angol nyelvű képzést. A résztvevők az SEI által regisztrált bizonyítványt kapnak, amely az első lépést jelenti ahhoz, hogy nemzetközi szinten elismert szoftverfolyamat auditorok legyenek.

Az SEI az amerikai Carnegie Mellon Egyetemen működő Software Engineering Institute, ahol a CMM (Capability Maturity Model) ötfokozatú képesség-érettség modell napvilágot látott. A CMM egy olyan keretet ad a szoftverfejlesztés szervezettségének javításához, amelynek alkalmazása az USA-ban már a 90-es években alapfeltétele volt annak, hogy egy szoftvercéget megbízható üzleti partnerként fogadjanak el, és a jövőben Európában is

elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy egy szoftvercég jelen lehessen a piacon.

Ilyen értelemben rokonságban áll az ISO 9001 szabvánnyal, amelynél azonban szoftver esetén lényegesen használhatóbb és elfogadottabb.

A képzés elvégzését és az SEI által regisztrált bizonyítvány megszerzését kivételesen a szokásos díjaknál lényegesen alacsonyabb áron, sőt a külföldi utazási költségek megtakarításával tesszük lehetővé.
 
A 3 napos képzés időpontjai: 2000. október 4.  9:00-17:30
2000. október 5.  9:00-17:30
2000. október 6.  9:00-15:30
A képzés helyszíne: MTA SZTAKI, 1111 Budapest Kende u. 13-17. 
Nagytanácsterem

Várjuk jelentkezését az űrlap kitöltésével és cégszerű aláírásával.

A szórólap letöltése

dr. Biró Miklós,  Feuer Éva
MTA SZTAKI,  1111 Budapest, Kende u. 13-17.
Tel: 209-5270,  Fax: 209-5269,  E-mail: husei@sztaki.hu